featured
  1. Haberler
  2. çarşamba
  3. BAŞKAN KARACA’DAN 1 MAYIS MESAJI

BAŞKAN KARACA’DAN 1 MAYIS MESAJI

service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde Belediye Başkanı Refaettin Karaca, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda emek ve dayanışma vurgusu yaptı. Karaca, 1 Mayıs’ın barış ve huzur içinde, bayram coşkusuyla kutlanması temennisinde bulunarak, bu özel günün toplumsal birlikteliği güçlendirmesini diledi.
Emeğin ve alın terinin toplumun en önemli değerleri arasında yer aldığını ifade eden Karaca, işçilerin sadece belirli günlerde değil her zaman desteklenmesi gerektiğini belirtti. “Alın teri ve emek bizim için en yüce değerdir. İnsana ve emeğe saygıyı esas alan bir anlayışla hareket ediyoruz. Her koşulda emekçi kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.
Belediye olarak çalışanların yaşam standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını dile getiren Karaca, emeğe saygının demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarından biri olduğuna dikkat çekti. Mesajının sonunda tüm işçilerin ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayarak selamlarını iletti.

BAŞKAN KARACA’DAN 1 MAYIS MESAJI
+ -

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin
Çarşamba Güncel ile Haber Hakkında Sohbet