ÇARŞAMBA’DA ARILI KOVANLAR TEK TEK İNCELENİYOR

featured

Samsun’un Çarşamba ilçesinde, 2026 yılı arılı kovan desteklemesi için saha çalışmaları sürüyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, farklı mahallelerde arılı kovanların tespitine yönelik incelemeler gerçekleştiriyor.

Çarşamba’da arıcılık yapan üreticilerin destekleme programından yararlanabilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli tarafından gerçekleştirilen saha kontrollerinde, arılı kovanlara ilişkin tespitler yapılıyor.

Dört mahallede saha çalışması

Destekleme kapsamında Bayramlı, Aşıklı, Eğercili ve Tilkili mahallelerinde incelemelerde bulunan ekipler, arılı kovanların tespit çalışmalarını sürdürüyor.

Arıcılık faaliyetlerinin geliştirilmesi ve üreticilerin desteklerden faydalanabilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların, 2026 yılı destekleme sürecine katkı sağlaması hedefleniyor.

Turgut bozyel

ÇARŞAMBAGÜNCEL HABER

ÇARŞAMBA’DA ARILI KOVANLAR TEK TEK İNCELENİYOR
0
Haber Bülteni
Bültenimize Katılın

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Spam göndermiyoruz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.